New York - Penthouse B in Baltic Park Slope is een elegante penthouse met uitzonderlijke open

Penthouse B in Baltic Park Slope is een elegante penthouse met uitzonderlijke open blootstellingen aan de zuid, oost en west. Deze woning beschikt over een ruime slaapkamer met een eigen badkamer, twee slaapkamers, een gedeelde badkamer en een damestoilet. Het is het kroonjuweel van de helling van Baltic Park.

 

Deze speciale woning beschikt over een terras met een adembenemend uitzicht op Brooklyn en Manhattan en is gemaakt voor een perfecte combinatie van comfort, elegantie en entertainment.

 

De aangepaste keuken is ontworpen door Brookmans en biedt geïntegreerde Miele-apparaten, Waterworks-armaturen en Cristallo-countertops van goudkwarts en backsplash.

 

De bijna 600 vierkante meter grote slaapkamer is een echt toevluchtsoord met een elegante badkamer met een raam met een eigen badkamer met stoomdouche, Waterworks armaturen en stralingswarme marmeren vloeren. Daarnaast zijn er 4 kasten waaronder een grote walk-in bij de ingang.

 

De secundaire badkamer heeft kamerhoge stenen, een met marmer bekleed diep ligbad en een stenen vloer.

 

De woning is uitgerust met een Bosch-wasmachine en -droger en een slimme Nest Thermostaat voor thuis, die zowel de centrale airconditioning als het verwarmingssysteem bestuurt.

 

Daarnaast is het gehele appartement voorbedraad voor audio om het ultieme luxe leven in de 21e eeuw te creëren.

 

Baltische inwoners genieten van een zorgvuldig ingerichte suite van voorzieningen en diensten. De 24-uursportier verwelkomt de bewoners in de lobby met dakramen en directe toegang tot een binnentuin. Het dakterras biedt ruimte voor loungen, barbecuen, eten en verzamelen. Andere functies zijn onder meer een fitnesscentrum met kamerhoge ramen en een eigen fietsenstalling. Het Baltic Life Hotel is perfect gelegen op het kruispunt van Premier Park Slope, Boerum Hill en Gowanus. Het biedt snelle toegang tot uitstekende vervoersmogelijkheden in de nabijgelegen Atlantic Terminal, slechts 5 straten verderop. De Baltic levert boetieklevens met superieure bouwkwaliteit, innovatief design en de beste materialen die een woongebouw creëren dat bewust modern is. Beschikbaar voor onmiddellijke bezetting. Het kantoor op locatie is dagelijks geopend, bel of e-mail om een ​​afspraak te plannen.

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

 

Contact:

Timothy G. Simmons
tsimmons@bhsusa.com

718-399-4145  c: 917-353-7604

 

Link: https://www.bhsusa.com/brooklyn/park-slope/613-baltic-street-phb/condo/19161940

 

 

Lees meer
Geografische Ligging
AdresNEW YORK
Algemene info
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht