New York ∣ Ongeëvenaarde Noho penthouse

ONGEËVENAARDE NOHO PENTHOUSE

 

Presentatie van het ultieme Penthouse-leven bovenop de Schumacher op 36 Bleecker: 4.480 INTERIEUR en 1.388 EXTERIEUR VIERKANTE VOETEN, met twee verhalen van buitengewone leven verscholen discreet achter het bekroningfronton. De Schumacher werd in 1885 gebouwd om de lithografische drukkerij van Schumacher en Ettlinger onder te brengen. Ontworpen door Edward E. Raht, is het 6-verdiepingen tellende gebouw in de stijl van de romaanse heropleving en omvatte bloeit, zoals gestapelde baksteenlagen, sieroverhangen, stralende lateien, gebogen ramen, evenals borstweringen en torentjes. Het gebouw en 20 huizen zijn volledig opnieuw ontworpen door Morris Adjmi.

 

Dit prachtige huis biedt vier slaapkamers (mogelijk 5), een bibliotheek met open haard, en vijf badkamers, waaronder een vijfarmige master retraite met een raam. De prachtige leuke verdieping bestaat uit twee omhullende terrassen met een gasgrill, een iconische glazen omsloten woonkamer, een dramatische 67 voet lange zonovergoten galerij, met marmer bekleed kantoor / bibliotheek met open haard. De westelijke vleugel omvat een gigantische 19'6 x 28'4 Great Room. Open naar de Great Room, een echte keuken van een chef-kok is prachtig ingericht met handgeselecteerde ambachtelijke oppervlakken die op het boek afgestemde Calacatta-stenen werkbladen en backsplash hebben, en een prachtige Calacatta slab stenen waterval eiland ontbijttafel, en uitgerust met topapparatuur en een volledige pantry. Een aparte dienstingang bevindt zich discreet naast de voorraadkast voor een naadloze leven en onderhoudend.

Een sculpturale trap leidt naar het lagere niveau met de uitzonderlijke Master Suite, bestaande uit een hoekslaapkamer met grote ramen op het noorden en het oosten, een grote inloopkast en een enorm spa-achtig raam met een masterbad met Calacatta stenen tegels muren, een dubbele ijdelheid, vrijstaand ligbad, stoomdouche suite en een eigen watercloset. Er zijn 3 extra slaapkamers met elk een eigen badkamer. Een centrale galerij met aparte ingang, twee grote inloopkasten, een utility closet met side-by-side wasmachine en droger voltooien dit niveau.>

 

De residentie beschikt over de beste aangepaste afwerkingen en details, inclusief Pianeta Legno gerookte, draadgeborstelde, 7,5-brede witte eikenhouten plankenvloer; aangepaste ramen met houten kozijnen; custom 8 'witte eikenhouten, vijf-paneel deuren met Frascio matte zwarte stalen hendel handgrepen; custom millwork voor kasten en ijdelheden; en op maat gemaakt zwartgeband staal of natuurlijke eiken vensteromlijstingen. Geavanceerde voorbedrading voor domotica, inclusief luidsprekerbedrading en laagspanningselektriciteit op raamlocaties om schaduwen te accommoderen, maakt deze vakkundig samengestelde, fraai vormgegeven levensstijl compleet.

 

Gebouwkenmerken: 24-uurs portier, volledig uitgerust fitnesscentrum van 750 m², bibliotheek met uitzicht op de tuin, kinderspeelkamer, weelderig aangelegde tuin op het dak ontworpen door Ken Smith, gekoelde lobby-opslag en fietsenstalling. Individuele opslag ook beschikbaar voor aankoop.

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

 

Contact:

Richard Ziegelasch
RZiegelasch@bhsusa.com

212-452-6274  c: 917-519-9111

 

Link: https://www.bhsusa.com/manhattan/downtown/36-bleecker-street-pha/condo/17826858

 

 

 

 

Lees meer
Geografische Ligging
AdresNEW YORK
Algemene info
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers5
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht