New York: Buitengewone triplex

EXPANSIEF MEESTERWERK OP DE HUDSON-RIVIER

 

Nooit eerder was dit buitengewone triplex te vinden op de Charles Street van Richard Meier, de eerste keer sinds de voltooiing ervan.

 

Door samen te werken met een andere wereldberoemde architect om de binnenruimtes te ontwerpen, werd dit ongeëvenaarde huis met de grootste zorg van nul gemaakt door 4 appartementen in dit bekroonde gebouw te combineren. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien bij het ontwerpen van dit prachtige huis. Onberispelijke materialen werden gebruikt om een ​​van de grootste en mooiste huizen in de West Village of in het hele centrum van New York te creëren. Dit huis beschikt over 6 slaapkamers, 6 badkamers, drie grote damestoiletten, 4 terrassen en meer dan 9500 vierkante meter aan binnenruimte, en 600 vierkante meter aan buitenruimte. Er is meer dan 100 voet van Hudson River-voorgevel.

 

De belangrijkste woon- en amusementsvloer is een zeer zeldzame, uitgestrekte verdieping met de meest schitterende uitzichten van 360 graden, door muren van ononderbroken glas: het westen naar de sprankelende rivier de Hudson; Zuid naar het centrum van Manhattan; World Trade Center en Vrijheidsbeeld; Oosten over het bucolische Greenwich Village; en het noorden naar Hudson Yards en heel Midtown. De adembenemende woon- en eetkamer alleen zijn meer dan 1800 vierkante meter en bieden toegang tot 2 terrassen om te genieten van de meest magische zonsondergangen. De keuken is een ware droom voor de chef en heeft topapparatuur, een grote inloopkoelkast, twee grote butlerspullen, een met warmhoudladen en uitstekende porseleinopslag, wijnkoeler, ijsmaker en een grote informele keuken. gebied .. Ook op dit niveau is een prachtige bibliotheek, knutselkamer / kantoor, een tv-kamer met aangrenzende ligbad, een fantastische, prive-suite, een damestoilet en een wasruimte met 3 wasmachines en drogers.

 

De master suite omvat het gehele middelste niveau. Een op het westen gelegen kantoor heeft een direct uitzicht op de rivier en een eigen terras. Er is een prachtige aangepaste kleedkamer bekleed met Anigre-hout, een prachtig hoofdbad met terrazzo-vloeren en badkuip, aparte douche en dubbele wastafels. De hoekslaapkamer heeft direct uitzicht op Midtown, waaronder de Empire State en Chrysler Buildings. Het voltooien van dit niveau is ook een zeer goed uitgeruste fitnessruimte en een damestoilet.

 

Het lagere niveau bevat een fantastische recreatie / media kamer met uitzicht op de rivier en een terras, 3 extra slaapkamers, allen met ensuite baden, poeder kamer, wasmachine / droger en een kitchenette.

 

Een spectaculaire vrij zwevende bronzen en terrazzo trap verbindt alle drie niveaus. Elke verdieping heeft bovendien een eigen ingang. Een Crestron-systeem bestuurt verlichting, tinten, muziek die samenwerkt om de perfecte stemming voor de huiseigenaar te creëren. Een opslageenheid wordt met dit huis overgedragen. Alle verlichtingsarmaturen zijn uitgesloten in de verkoop.

 

165 Charles won het New York Chapter van de America's Institute of Architects 2005 Housing Design Award. Het is een volledig condominium-gebouw met boetiekdiensten en biedt 24-uurs portier- en conciërgediensten. Andere voorzieningen zijn onder meer een volledig uitgerust fitnesscentrum met een 50-voeterzwembad en een professionele zeekamer. Het gebouw is gelegen in de meest gewilde wijk West Village, tussen pittoreske geplaveide straten en de beste restaurants / winkels in de stad, en op een steenworp afstand van Hudson River Park, het Whitney Museum en het Meatpacking District.

 

Contact:

Richard Ziegelasch
RZiegelasch@bhsusa.com

212-452-6274  c: 917-519-9111

 

Link:https://www.bhsusa.com/manhattan/downtown/165-charles-street-triplex/condo/19455532#

 

Lees meer
Geografische Ligging
GemeenteWEST VILLAGE
Algemene info
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers6
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht