Hamptons - Montauk: Buitengewoon paradijs aan de oceaan biedt ultieme privacy in een exclusief privéreservaat geïnspireerd op Frank Hollenbeck.

BESCHRIJVING:

 

Verreweg de meest private site in de Hamptons, deze stijlvolle en ultramoderne residentie biedt beboste heuvels en natuurpaden in een privéreserve die leidt naar ongerepte oceaanstranden en liggend hoog op een klif om een ​​indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan te veroveren. Een omheinde privé oprijlaan slingert door het particuliere en schilderachtige reservaat dat leidt naar een ongelooflijke modernistische retraite van 3.000 m² op elke verdieping met alle faciliteiten voor de meest veeleisende koper.

 

Met vijf royale slaapkamers, vijf badkamers, een ultramoderne bioscoop, lift, driehoekige dakramen, een Japans pannendak, vier gashaarden, 15 zone stralingswarmte inclusief de garage, zes aparte centrale luchtzones met een ontvochtigingssysteem, een automatische generator en, het belangrijkst, staalversterking om 150 mijlwinden te weerstaan. Fijne materialen, afwerkingen en vakmanschap zoals Hondurese mahonie, Noorse quartz aanrechtbladen en Italiaans carerra-marmer onderstrepen het strakke ultra moderne ontwerp.

 

Het brede zandstrand biedt de het beste voor surfers zonder openbare toegang die voor mijlen rust en privacy bieden. De luxueuze moderne woning is speciaal gelegen om te profiteren van dramatische zonsopgang en zonsondergang. De accommodatie beschikt over een vijver van 2 hectare die een habitat vormt voor de lokale flora en fauna en wordt omgeven door prachtige tuinen en schilderachtige weilanden. Aan de rand van de oceaan fungeren twee van nature gevormde steigers als natuurlijke barrières voor passerende stormen.

 

Montauk biedt een levensstijl van privacy en rust en wordt beschouwd als het juweel van de Hamptons. Het pand ligt dicht bij 4-sterren restaurants, high-end winkels, kampioensgolfbanen, wijnhuizen, paardrijden en stallen, de Montauk Yacht Club om te surfen, varen, diepzeevissen, tal van culturele evenementen en is een paar mijl van de particuliere Montauk luchthaven.

Montauk is ook de thuisbasis van vele beroemdheden en beroemde inwoners uit het heden en verleden. Er wordt gezegd dat de levensstijl in Montauk "voelt alsof je op de rand van de wereld leeft en tegelijkertijd dicht bij het centrum van het universum."

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

Contact:

Martha P. Gundersen
mgundersen@bhshamptons.com
631-903-6131  c: 631-405-8436

 

Link: https://www.bhsusa.com/hamptons/42-old-montauk-highway/house/52105#

 

 

Lees meer
Geografische Ligging
AdresHAMPTONS
Algemene info
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers5
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht