Hamptons - Sagaponack: Een moderne schuurresidentie van hoge kwaliteit. De constructie is uitstekend gelegen op een ongerept perceel grenzend aan een 90 hectare groot reservaat.

BESCHRIJVING:

 

Meer dan 3,5 hectare grond in het hart van Sagaponack, dit huis van 8700 m² is het ultieme onroerend goed in Hamptons. Vanaf het moment dat u de elegante foyer betreedt, voelt u het uitstekende vakmanschap en het intuïtieve ontwerp.

Er zijn prachtige amusementsruimtes beginnend met de gastronomische keuken van Bakes + Kropp met ultramoderne apparatuur en een ruime woonkamer. Er zijn zes slaapkamers en zes ligbaden, samen met twee damestoiletten die tot in de perfectie zijn vormgegeven. Beide masterbedrooms op de eerste en tweede verdieping hebben hun eigen privéterras, waardoor ze gemakkelijk het prachtige landschap kunnen integreren. Buiten vindt u perfect onderhouden terrein en een verwarmd zwembad met een infinity-rand. Grenzend aan het zwembad is het poolhouse met twee verdiepingen, waaronder een ligbad, buitendouche, kitchenette en een volledige kelder. Deze moderne schuur bevat ook slimme huistechnologie door het hele huis. Dit prachtige landgoed is ook goedgekeurd voor een tennisveld.

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

 

Contact:

Christopher J. Burnside
cburnside@bhshamptons.com
631-537-4320  c: 516-521-6007

 

Link: https://www.bhsusa.com/hamptons/53-sagg-main/house/107370

Lees meer
Geografische Ligging
AdresHAMPTONS
Algemene info
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers6
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht