New York City - Upper East Side: Luxe duplex op de gehele 11e en 12e verdieping ''Townhouse in the Sky'' in de Upper West Side ontworpen door Pembrooke & Ives.

 

Dit duplexappartement met 5 slaapkamers beslaat de gehele 11e en 12e verdieping en voelt aan als een privé herenhuis met een open stadsgezicht vanuit elke kamer plus de voorzieningen van een gloednieuw, full-service condominium. Ontworpen door Pembrooke & Ives en geopend in 2016, 155 East 79th Street is een gevierde architecturale prestatie, de fusie van intiem verbonden kamers met de openheid van het moderne leven.

 

De lift komt uit op een uitnodigende foyer met prachtige stenen vloeren en een elegante gebogen trap. De adembenemende woonkamer heeft een zuidelijke uitstraling, veel natuurlijk licht, kamerhoge ramen en glazen openslaande deuren naar een Frans balkon. Een open haard met een indrukwekkende stenen omranding is een ideaal middelpunt in deze gracieuze kamer. De eetzaal is royaal en is geschikt voor grote bijeenkomsten. De keuken heeft marmeren vloeren en glazen bladen, roestvrijstalen en aangepaste walnoothouten kasten en een kalkstenen eiland. Toestellen van Miele en Gaggenau en accessoires van Dornbracht complimenteren deze kamer.

 

Boven bestaat uit vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met bad. Er is ook een wasruimte en een grote opslagruimte op dit niveau Elke slaapkamer heeft open belichtingen en natuurlijk licht.

Geen kosten werden bespaard in de conceptie en uitvoering van dit huis, ontworpen voor gracieus leven en gedenkwaardig entertainen. De interieurs waren overal prachtig ontworpen door Kirsten Kelli. Hun aandacht voor detail zorgde voor een briljante weergave van de elegante stijl van het huis. De schaal van de kamers vloeit naadloos over van de ene naar de andere en biedt speciale aandacht voor het beoogde gebruik en comfort van elke ruimte.

 

155 East 79th, is een boutique condominium ontworpen door Andrew Sheinman uit Pembrooke & Ives in samenwerking met BKSK Architects. De voornaamste gevel van het gebouw is bekleed met zowel kalksteen als baksteen met sierwerk met deuren en Juliet balkons erboven. De prachtige houten lambrisering wordt bijgewoond door een portier die 24 uur per dag geopend is. Extra voorzieningen zijn onder andere een fitnessruimte, privéopslagruimtes voor elke woning en een fietsenstalling. Gelegen in het hart van de Upper East Side, Central Park, openbaar vervoer, winkels, een scala aan prachtige restaurants, scholen en culturele activiteiten zijn slechts enkele minuten verwijderd.

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

 

Contact:

Russell K. Miller
rmiller@bhsusa.com
212-906-9360  c: 917-364-2257

 

Link: https://www.bhsusa.com/manhattan/upper-east-side/155-east-79th-street-1112/condo/18509774

 

 

Lees meer
Geografische Ligging
AdresNEW YORK CITY
Algemene info
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers5
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht