New York - West Village: Nieuwe brede Eengezinswoning, gelegen aan een pittoresk, met bomen omzoomde straat. Oorspronkelijk gebouwd in Griekse stijl en gerenoveerd volgens de hoogste standaard met tuin op het zuiden en dakterras.

BESCHRIJVING:

 

Tuinverdieping:

De spectaculaire tuinverdieping is ideaal om te entertainen en bestaat uit de keuken en de formele eetkamer. Afgezien van geslepen marmeren bladen, een gigantisch middeneiland en strakke Scavolini-kasten, is de keuken van de chef van de chef uitgerust met topaccessoires van Miele. Een aanzienlijke bijkeuken en bar is voorzien van een oven, wijnkoeler, overvloedige opslag, en strekt zich uit tot de elegante formele eetkamer.

Kamerhoge Franse deuren bij de open keuken leiden naar de weelderig beplante tuin op het zuiden. De prachtige tuin heeft een open Viking-keuken met een ingebouwde barbecue en biedt een prachtige ruimte voor zowel outdooractiviteiten als serene privé-ontspanning. Een tweede ingang onder de stoep biedt extra toegang tot dit niveau en de poederkamer voor gasten is discreet weggestopt.

 

Tweede verdieping:

De grote woonkamer op dit niveau is ideaal voor de presentatie van een kostbare kunstcollectie of verfijnde entertainment, en heeft een uitstekend zonlicht, hoge plafonds en grote proporties. Een prachtige dubbelhoge glazen wand overspant de woonkamer en de vloer eronder en biedt een prachtig uitzicht op de eigen achtergelegen tuin en de omliggende herenhuizen. Ideaal voor entertainment, dit niveau beschikt ook over een aangepaste bar met een Miele wijnkoeler en vaatwasser, een damestoilet met een verlichte wastafel en een vestiaire.

 

Derde verdieping:

De gehele derde verdieping is gewijd aan de luxueuze master suite, bestaande uit een ruime ingerichte slaapkamer met een luxe marmeren badkamer, een eigen studeerkamer, een enorme kleedkamer en twee ruime inloopkasten.

De royale slaapkamer aan de achterzijde heeft prachtige verhoudingen, grote ramen en een mooie kalkstenen open haard. De luxe grote badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, een extra grote stoomdouche, dubbele wastafel en uitzicht op de pittoreske Gay Street.

 

Vierde verdieping:

Deze verdieping bestaat uit drie stijlvolle slaapkamers, twee badkamers en een groot privéterras. De achterslaapkamer is compleet met een eigen badkamer en biedt prachtige verhoudingen, stralend zonlicht en toegang tot een privéterras op het zuiden, waardoor deze kamer ideaal is voor flexibel gebruik als een mediaruimte of -kamer. De twee slaapkamers aan de voorzijde genieten van een prachtig uitzicht op de boomtoppen boven op het schilderachtige dorp. De grotere slaapkamer heeft een marmeren privébad.

 

Vijfde verdieping:

De lichte vijfde Verdieping beschikt over drie extra slaapkamers, elk met overvloedige kasten, twee badkamers en de tweede wasruimte van het huis, die vakkundig is uitgerust met een overvloed aan opslagruimte en een wastafel.

 

Dakverdieping:

Het geweldige dakterras biedt een open uitzicht op het straatbeeld van het dorp en de Freedom Tower. Het uitgestrekte, volledig afgewerkte dakterras is perfect voor entertainment, met de tweede Vikingkeuken van het huis, die is uitgerust met een ingebouwde grill en een koelkast.

Samenvattend, met drie van de meest opmerkelijke kamers ooit gezien in een herenhuis in New York, is dit huis waarlijk een Amerikaanse schoonheid, een synthese van de elegantie van de Beaux-Arts-thema's gezeefd door een unieke Amerikaanse gevoeligheid.

 

Las Immobiliën & Brown Harris Stevens NY Partnering Worldwide.

Contact:

David E. Kornmeier
dkornmeier@bhsusa.com
212-588-5642  c: 917-494-4302

 

Link: https://www.bhsusa.com/manhattan/downtown/146-waverly-place/townhouse/18511050

 

 

 

 

 

Lees meer
Geografische Ligging
AdresNEW YORK CITY
Algemene info
Aantal slaapkamers8
Aantal badkamers8
Comfort
Financiële info
PrijsPrijs op aanvraag
Stedenbouwkundige inlichtingen
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingNog niet aangevraagd
Download informatie

  Contacteer ons

  Tel. +32 3 440 39 39
  E-mail: info@lasimmo.be

  Berkenlaan 44
  2610 Wilrijk

  * = Verplicht