• € 540.000
  • 3Slaapkamers
  • 2Badkamers
  • 195m2Bewoonbare oppervlakte
  • 10m2Terras oppervlakte

Harmonie ∣ Residentie Zonnerode

ANTWERPEN - Hoek Haringrodestraat-Zonnewijzerstraat : Project Zonnerode: Superb duplex-appartement 195m² met 10m² terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Prachtig zonneterras.

 

BESCHRIJVING:

 

Realisatie van Architectengroep Poponcini & Lootens.

Gelijkvloers:

Drie slaapkamers en één badkamer en één douche kamer.

Berging. Apart toilet.

Prachtige open trap met indrukwekkende glaspartijen over 2 verdiepingen.

 

1° verdieping:

Vooraan keuken en eetkamer.

Achteraan zonnige living met terras van 10m².

 

Kelder inbegrepen in prijs van het appartement.

 

ZO N N E R O D E concept appartementen zonnerode

De nieuwbouwrealisatie Zonnerode situeert zich te Antwerpen op de hoek van de Haringrodestraat en de rustige en sympathieke Zonnewijzerstraat.

De achterzijde van het project geeft uitzicht op een bijzonder mooi en groen binnengebied met waardevolle oude bomen. Ook dankzij de nabijheid van het Harmoniepark en het Albertpark is er behoorlijk wat groen aanwezig. Bovendien geniet dit stadsdeel van een uitmuntende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Verschillende tram- en buslijnen verbinden deze residentiële omgeving in enkele minuten met het stadscentrum en het centraal station.

Het project Zonnerode valt op door een tijdloze vormgeving die tegemoet komt aan de hedendaagse woonnoden. Het omvat 23 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, gelijkvloerse appartementen met tuin, duplexappartementen en penthouses. De appartementen zijn verdeeld over 3 mooie en lichte inkomhallen met een luxueuze afwerking. Via een lift en een traphal is de ondergrondse parkeergarage voor 37 wagens vlot bereikbaar vanuit elk appartement en dit geldt ook voor de bergingen en de fietsenstalling.

De gelijkvloerse woonlaag is ruim één meter verheven boven het straatniveau om inkijk in de appartementen vanuit de straat te vermijden.

Het gebruik van stijlvolle, duurzame en hedendaagse bouwmaterialen dragen extra bij tot de uitstraling en de allure van het gehele project.

De voorgevel, langs de Haringrodestraat, is opgebouwd uit zandkleurige betonpanelen met een reliëf. Door de kleurkeuze van deze panelen past het gebouw harmonieus in zijn omgeving. In de zijgevel, langs de Zonnewijzerstraat, wordt overgegaan in middengrijze baksteen die doorloopt over de volledige achtergevel.

In elk appartement zorgen grote ramen voor een maximale lichtinval. Deze ramen geven toegang tot een ruim terras met een oriëntatie naar het zuiden en een zicht op het groen binnengebied. Alle appartementen voorzien de mogelijkheid tot het integreren van koeling en domotica. Ook de voorzieningen voor het plaatsen van elektrische zonneweringen zijn aanwezig. Naar afwerking is eigen inbreng steeds mogelijk waardoor de mogelijkheid bestaat uw appartement te personaliseren.

De nieuwbouwrealisatie Zonnerode biedt u kwaliteitsappartementen in een aangename, rustige en groene omgeving in de Antwerpse binnenstad.

 

 

RAADPLEEG ONZE BROCHURE OP VOLGENDE LINK:

 

http://lasimmo.omnicasa.com/hosts/lasimmo/images/pdf1.pdf

Lees meer
GemeenteANTWERPEN (2018)
Bewoonbare oppervlakte195 m2
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
LiftJa
VerwarmingCV op gas
KeukenHyper geïnstalleerd
BeglazingDubbel
Prijs€ 540.000
VoorkooprechtNee
Bouwvergunning verkregenNee
Stedenbouwkundige overtreding vastgesteldNee
VerkavelingsvergunningNee
Juridische beslissingNee
BestemmingWoongebied
Overstromingsgevoeligheid P scoreKlasse A
Overstromingsgevoeligheid G scoreKlasse A

Geïnteresseerd?

Contacteer ons

Stuur een bericht

Back to the top